Poliția Neamț a deschis un dosar penal după explozia de Hidrocentrala Stejaru

O explozie a avut loc la Hidrocentrala Stejaru, rănind un bărbat de 40 de ani. Incidentul a atras atenția autorităților privind respectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă.

Ieri, 22 martie, la ora 18:09, un incident grav a zguduit Hidrocentrala Stejaru din județul Neamț. Polițiștii nemțeni au fost alertați de un bărbat de 35 de ani, din Pângărați, despre o explozie care a avut loc la centrala hidroelectrică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Cu ocazia deplasării la fața locului şi a verificărilor efectuate s-a constatat că cele sesizate se confirmă, în  urma exploziei, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Bicaz, electrician la unitatea în cauză fiind rănit. Acesta a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la o unitate medicală pentru investigații medicale mai amănunțite.

Totodată, au fost sesizați reprezentanții I.T.M. Neamț, pentru efectuarea de cercetări privind respectarea masurilor legale de securitate si sănătate în muncă.” – a transmis Poliția Neamț

Polițiștii nemțeni au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, precum și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Despre explozia de la Hidrocentrala Stejaru puteți citi aici: https://www.stiri-neamt.ro/explozie-la-hidrocentrala-stejaru-ultima-ora/

Explozie la Hidrocentrala Stejaru (ultima oră)

PUBLICITATE