3 primari PSD au fost cooptați de Cozmanciuc și transformați peste noapte în liberali

Procesul de atragere al primarilor PSD în filiala Neamț a PNL, s-a finalizat, 3 primari social-democrați fiind cooptați de președintele PNL Mugurel Cozmanciuc să devină, peste noapte, liberali.

Este vorba de Ion Rotaru, primarul PSD al comunei Alexandru cel BunVasile Mărculeț, primarul PSD al comunei Timișești și Gheorghe Oniga, primarul PSD al comunei Bicaz Chei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Munca asiduă a lui Mugurel Cozmanciuc de a înnobila organizația liberală cu membri PSD nu s-a oprit doar la cei trei primari, acesta a mai cooptat și un consilier județean de la PSD, Florin Cozma.

Deși conduce de mai bine de 6 ani filiala Neamț, Mugurel Cozmanciuc a stat cu mâna întinsă la primarii PSD pentru a-i aduce în PNL și astfel, să-i sporească șansele la CJ Neamț, după ce liberalii au făcut implozie în cele doua municipii, Roman și Piatra-Neamț.

PNL nu a avut niciodată în istoria ultimilor 30 de ani atâți pesediști în interior cât a putut să aducă Mugurel Cozmanciuc de când a preluat filiala nemțeană.

Și ca o ironie, în urmă cu o săptămână, Mugurel Cozmanciuc declara: Am mai spus-o: cine nu susține candidații PNL, este de fapt un agent al PSD, CUMPĂRAT DE ARSENE…

PUBLICITATE