Piatra-Neamț: vicele Gavrilescu moare de grija poligonului auto, după ce 4 ani nu a mișcat nimic

Se apropie campania electorală cu pași repezi, iar unii politicieni nu mai știu ce să facă și cum să facă pentru a convinge electoratul să-i mai voteze o dată.

Este și cazul viceprimarului municipiului Piatra-Neamț, Bogdan Gavrilescu (PMP), căruia a început, deodată, să-i pese de soarta jalnică a poligonului auto, lăsat în degradare de mai bine de 5 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

El ne spune cum va lua personal legătura, săptămâna asta, cu conducerea Liceului Auto, în administrarea cătuia se află acum poligonul. Dar cine l-a oprit până acum pe dl viceprimar să ia legătura cu cei din conducerea liceului, că este de mai bine de 4 ani viceprimar al orașului și nu a mișcat nimic în acest sens?

Așadar campania electorală a început, iar unii vin cu ”ciorbe reîncălzite”, cum este și cazul poligonului, că vor face și vor drege și-l vor pune în circuitul competițional. În realitate, pe nimeni din executivul primăriei nu a interesat soarta poligonului. Dar gândindu-se că sunt în oraș câteva sute de iubitori de automobilism sau karting, de ce să nu scoată de la naftalină acest subiect, că și voturile alea sunt bune, nu-i așa?

În fond, situația este simplă: poligonul a fost dat Liceului Auto prin Hotărâre de Consiliu Local și tot prin Hotărâre poate fi luat, înapoi, la primărie. Dacă s-ar fi dorit, se făceau demersurile până acum.

Dar iar vom avea campanie electorală și se pare că vom auzi aceleași promisiuni ca acum 4 ani, poligonul auto făcând parte din acest scenariu.

Citește și: Gavrilescu (PMP) va candida la Primăria Piatra-Neamț. Vezi ce-l recomandă

 

PUBLICITATE
SURSĂfoto: Mesajerul