Gavrilescu (PMP) va candida la Primăria Piatra-Neamț. Vezi ce-l recomandă

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu (PMP) va candida la Primăria Piatra-Neamț. Deși se află în postura de viceprimar al orașului, încă de la începutul mandatului, acesta susține că vrea ca Piatra-Neamț să redevină „Perla” Moldovei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bineînteles că voi candida la Primăria Piatra-Neamț atât timp cât voi avea susținerea colegilor mei din Partidul Mișcarea Populară. Sper ca Piatra-Neamț să redevină „Perla” Moldovei”, a declarat Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț, într-o conferință de presă ce a avut loc astăzi, 14 septembrie.

Chiar dacă, aflat la conducerea Primăriei (în postura de viceprimar), nu a reușit să aducă Piatra-Neamț la stadiul de „Perlă” a Moldovei, printre proiectele cu care se „mândrește” Bogdan Gavrilescu și care l-ar recomanda pentru fotoliul de primar sunt: parcul inteligent din Piața Kogălniceanu și finalizarea Planului Urbanistic General al municipiului Piatra-Neamț (PUG-ul se află la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru obținerea avizului final).

Pentru a fi desemnat candidatul PMP la alegerile locale din 2020, filiala Neamț a partidului va face un sondaj de opinie pentru a vedea notorietatea și încrederea de care se bucură actualul viceprimar.

PUBLICITATE