Piatra-Neamț – Sistemul de bike-sharing a rămas la stadiul „vorbe…nu fapte”

Sistemul de bike-sharing (închirieri biciclete), pe care Primăria Piatra-Neamț trebuia să-l finalizeze încă de anul trecut, încă se lasă așteptat.

La fel ca în cazul altor multe proiecte neterminate (puntea de la ștrand, culoarele de mobilitate, podul de la spital sau de la piață, străzi neasfaltate etc.), promisiunile primarului și a instituției pe care o conduce de finaliza proiectul de bike-sharinf au rămas doar la stadiul „vorbe…nu fapte”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este același proiect început prin 2018 și care trebuia finalizat în vara anului 2022, așa cum promitea Primăria în anul 2021 (vezi articolul AICI).

La sfârșitul anului trecut, apărea o nouă promisiune: „Începând cu luna martie 2023 vom avea în Piatra-Neamț un sistem de bike-sharing” (vezi articolul AICI)

Suntem la sfârșitul lunii mai, iar celebrele biciclete din proiectul care a costat 2,5 milioane de euro încă nu „au răsărit.”

Cel mai probabil, în cel mai scurt timp, vom vedea și o reacție din partea municipalității căutând vinovații sau poate vom avea „norocul” ca după un an de întârziere să vedem un proiect dus la bun sfârșit.

Mai jos, câteva dintre promisiunile de finalizare ale sistemului de bike-sharing în Piatra-Neamț:

PUBLICITATE