Piatra-Neamț: O nouă șansă pentru Adelina

Adelina, o fetiță de 10 ani din Piatra Neamț, care a aflat de Crăciun că suferă de leucemie, a ajuns în cele din urmă în Italia, la tratament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fetița fusese internată la începutul anului la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, secția oncologie, în stare gravă. (vezi articolul AICI)

Avea nevoie urgentă de transfuzie de sânge (grupa A2 pozitiv), însă a reușit să reziste și să ajungă într-un centru de tratament din Italia.

Însă lupta nu s-a sfârșit. Adelina are în continuare nevoie de ajutorul nostru. Peste doar două zile, pe 6 februarie, va împlini 11 ani.

Adelina – fetița pentru care visam frumos de aproape doua luni- zi și noapte – , a ajuns și ne saluta din Italia. Unde așteaptă in continuare gândurile bune și dragostea și ajutorul nostru , al tuturor ! 
Horatiu Varga este unul dintre îngerii ei. Mă înclin. 
Am promis vesti și speranțe. Povestea ei mai are de trecut încă niște etape – deloc ușoare , dar din care trebuie sa iasă învingătoare ! Sa-i fim alături ! 
Sănătate , Adelina noastră ! 
Nu uitam ca mai sunt câteva zile până la ziua ta ! Pe 6 Februarie îți vom cânta fiecare un “La mulți ani” din toată inima ! 
Cadoul tău vor fi zile , multe zile frumoase și ani mulți-mulți , de la noi ! 
Donați, Oameni !! Mai e un pic și putem spune ca am salvat o viața ! E,oare, ceva mai măreț de atât ? – este mesajul postat pe Facebook de Catrinel Cojocaru

PUBLICITATE