Apel umanitar: Adelina, fetița de 10 ani din Piatra-Neamț, are în continuare nevoie de ajutor

Adelina are 10 ani și este din Piatra-Neamț. E frumoasă, adorabilă și cuminte. Din păcate, Moș Crăciun a făcut o glumă proastă și i-a adus o veste teribilă, pe neașteptate: leucemie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Adelina luptă cu transfuziile (are nevoie de sânge grupa A2 pozitiv), cu chimioterapia și cu șansele de a ajunge în Italia unde are o mâna întinsă.

Adelina luptă in continuare ! Nu exista, încă, certitudini. Exista doar speranțe și credință. La 10 ani , fetița și părinții ei își doresc doar sa mai poată zâmbi. Unii altora. Și nouă ,tuturor. E greu , dar nu imposibil. Analizele sunt ceva mai bune, nr trombocitelor a crescut. Iar Oamenii aceia in care eu CRED, au donat. Nu vă opriți , Oameni frumoși ! Mai ales cei din Iasi. Și de peste tot, pentru că peste tot exista un suflețel care are nevoie de sprijin. Categoric mai e nevoie de sânge, situația se schimba de la o zi la alta. Categoric mai e nevoie de bani. Și de încurajări. Și de rugăciuni. Și de solidaritate. Și de vorbe ori de gesturi frumoase, care sa dea Viață unui copil și nouă, tuturor, bucuria imensă că putem ajuta ! 
Acum Adelina vă cunoaște , dincolo de nume si de chip. Și vă mulțumește și se bucura, chiar dacă diagnosticul e crunt, iar medicii sunt rezervati. Peste vreo săptămâna se preconizează ca fetița va fi transportabilă. Unora …o săptămâna le pare mult. Altora puțin. 
La fel cum pentru unii…. câțiva lei par extrem de putini , iar pentru Adelina înseamnă nu mult, ci totul : șansa ei la viața. 
Nu va opriți din ajutorul vostru ! Repet : “ orice leu contează “ nu-s numai vorbe. Uneori …câțiva lei fac diferența între viața și moartea unui copil. 
Iar poza asta dovedește poate cel mai bine ca Omenirea însăși poate fi salvata de Oamenii cu suflet !
Vă mulțumesc ! Mă înclin și va țin la curent ! – este mesajul postat pe Facebook de Catrinel Cojocaru, care a atașat și conturile pentru ei care vor să facă donații.

PUBLICITATE