Piatra-Neamț: Nemulțumiri în PMP după intenția de a candida a lui Gavrilescu

Anunțul candidaturii lui Bogdan Gavrilescu (PMP) la Primăria municipiului Piatra-Neamț (vezi articolul – AICI) nu i-a surprins pe cei care i-ar putea fi contracandidați ci chiar pe propriii colegi din Partidul Mișcarea Populară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceștia s-au arătat extrem de deranjați de faptul că actualul viceprimar nu i-a consultat înainte.

Acum mai bine de jumătate de an, personal l-am întrebat  frontal pe domnul Gavrilescu dacă vrea să candideze sau nu, pentru că nu vrem ca PMP să sprijine un iepuraș, un candidat care să-l ajute pe X sau pe Y să ajungă primar. Vrem un candidat care să se bată până la capăt. Dumnealui a spus atunci că dacă va avea sprijinul nostru, va candida, dar discuția s-a oprit acolo. Faptul că vineri a făcut acest anunț, fără să anunțe pe nimeni ne-a luat prin surprindere. Deși am vorbit cu el două ore vineri, nu mi-a dat impresia că va face acest anunț”, a declarat Ionuţ Moroşanu, vicepreședinte PMP Piatra-Neamț.

Singurul punct în care PMP-iștii au căzut de acord a fost acela că vor solicita un sondaj de opinie pentru a evalua care este cea mai bună alegere.

Cel care va fi pe primul loc (n.r. – în sondajul de opinie) va candida la primărie. Presupun că în proporţie de 90 la sută domnul viceprimar Bogdan Gavrilescu o să fie candidatul nostru, dar nu se știe niciodată”, a declarat Cristian Sauciuc, președinte interimar PMP Piatra-Neamț.

PUBLICITATE