Piatra-Neamț: Gavrilescu spune lucruri trăsnite. Fură un proiect al liberalilor și îl face praf

După pasajul subteran din centru, care a fost unul din proiectele prezentate de liberali în campania pentru alegerile locale din 2016, și cu care se lăuda viceprimarul PMP Gavrilescu în urma cu câteva luni, acesta a mai „împrumutat” un proiect al liberalilor, acela al construirii unui bob pe șină pe dealul Cozla, proiect prezentat în vara lui 2018 și apoi în urma cu câteva zile, de consilierul PNL – Romel Bîrjoveanu (vezi articolul AICI).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Doar că vicele Gavrilescu nu s-a limitat doar la preluarea ideii cu copy/paste, a și scris câteva trăsnăi. Din spusele viceprimarului Gavrilescu, înțelegem că în locul pârtiei de ski va exista un bob pe șină care va funcționa pe timpul verii.

Adică anulează cu totul partia de ski, pentru că odată făcută o investiție de peste un milion de euro într-un astfel de carusel, nu mai poate fi desființat iarna, să lași pârtia liberă pentru ski.

De aceea, bobul pe șină trebuie făcut pe dealul Cozla, dar în altă locație decât pe pârtie.

În textul postat de Gavrilescu mai întâlnim un lucru oarecum ciudat: „din vara acestui an luăm în calcul utilizarea pârtiei de ski pentru boburi pe șine„. La cum arată bugetul local, nu exista un milion de euro pentru a demara construcția acestui proiect și a-l avea implementat până în vară. Cât despre fonduri europene, nici vorbă.

Proiectul în sine a fost prezentat de consilierul liberal Romel Bîrjoveanu în 2018 și apoi în 2019, după două vizite făcute la SkiGymes, unde a avut discuții referitoare la investiția unui asemenea carusel montan cu administratorul parcului de distracții.

PUBLICITATE