Partidul oilor, sau butelia de la PSD Piatra-Neamț

Campania electorală pentru Primăria municipiului Piatra-Neamț intră într-o nouă fază de intensitate, marcată de declarații parcă scrise pe genunchi de cei de la PSD.

După ce liberalii au venit cu o nouă abordare asupra sistemului de sănătate din Neamț, candidatul PSD la Primăria Piatra-Neamț, prefectul Adrian Niță, a încercat să redirecționeze responsabilitatea pentru problemele Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț către fostul Guvern PNL și Primărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este cea mai mare minciună pe care am auzit-o în ultimii mulți ani la un politician din Neamț, pentru că Spitalul Județean din Neamț se află în administrarea Consiliului Județean controlat de PSD de mulți ani.

Deci achizițiile, investițiile, deciziile și numirile de directori (ăia schimbați „ca pe șosete”) din spital sunt doar în făcute sub conducerea PSD Neamț. Mai mult, chiar fostul primar Dragoș Chitic, coordonator la PSD Piatra-Neamț, se ocupă de anul trecut de spital.

Tot în ieșirile candidatului PSD Piatra-Neamț la Primărie, tentativa sa de a prezenta actualul primar ca fiind un „accident” este un atac nedemn, mai ales având în vedere modul în care a ajuns el însuși în funcția de prefect – o numire politică fără legătură cu voința poporului. Adică pus „cu mânuța” de Ionel Arsene.

Toate aceste declarații electorale ale celor de la PSD sunt gândite parcă pentru alegători fără discernământ.

Să nu uităm că în PSD, de-a lungul anilor, a circulat și circulă o expresie pe care s-au bazat toți candidații: „Dacă pui o butelie candidat, ia scorul partidului”.

O astfel de abordare nu doar că insultă inteligența alegătorilor, dar demotivează și membrii de partid care aspiră la o politică bazată pe merite și valori autentice, nu pe loialitate oarbă.

Susținătorii PSD nu sunt niște simpli votanți fără discernământ (a se citi oi). În timp ce PSD se luptă să prezinte candidați „de import”, aduși din exterior și care nu de mult tratau PSD ca pe cel mai mare rău al acestei țări, se pune întrebarea cât de mult își respectă de fapt propriul electorat.

Susținătorii social-democraților merită mai mult decât să fie tratați ca simple instrumente electorale, iar cei care se află la conducerea partidului ar trebui să fie conștienți că manipulările și distorsiunile nu le vor aduce niciodată punctele electorale pe care le speră.

PUBLICITATE