Parteneriat surprinzător în Neamț între o asociație a polițiștilor și un local „călcat” de polițiști

ACTUALIZARE: Deși numele asociației este „a polițiștilor”, ea se referă și la pompieri și la jandarmi. În cazul de față este un parteneriat cu pompierii.

Totodată, parteneriatul a dispărut atât de pe site cât și de pe Facebook.


Una dintre cele mai importante asociații ale polițiștilor din România – IPA (Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor) a anunțat un parteneriat cu un cunoscut local din Piatra-Neamț care, în urmă cu 2 ani, a fost „călcat” de „mascați” într-un mega-dosar de drafic de droguri.

În cadrul anunțului, IPA a dezvăluit că membrii săi vor beneficia de reduceri de până la 10% în localul respectiv.

„Ești în căutarea unui pub unde să petreci această frumoasă duminică după-amiază? Avem noi o propunere, dacă sunteți din Piatra-Neamț sau proximitate: Chaplin`s Pub, o locație superbă care ne transmite un vibe englezesc!

În baza parteneriatului încheiat de IPA Regiunea Neamț, puteți beneficia de până la 10% reducere la serviciile bistro-bar. Dacă v-a încântat locația, să știți că poate fi rezervată și pentru petreceri / evenimente private!” – este mesajul postat de Asociația polițiștilor pe Facebook.

În urmă cu doi ani, în luna aprilie, 14 percheziții și aproximativ 100 de persoane au fost duse la audieri într-un dosar penal privind drogurile comercializate în două localuri cunoscute din Piatra-Neamț (Chaplin`s Pub și Tonique/Jazz Caffe), în perioada restricțiilor.

Cercetările au scos la iveală că în cele două cluburi au fost organizate mai multe petreceri private în cadrul cărora participanții consumau droguri. Petrecerile aveau loc în weekend, când patronii cluburilor invitau dealerii de droguri care vindeau „marfa” clienților.

În dosar, patronul pub-ului Chaplin`s a primit o condamnare de 3 ani și 11 luni cu executare.

Vezi și Primele condamnări în dosarul petrecerilor cu droguri în cluburile din Piatra-Neamț

Este surprinzător că, la mai puțin de două luni de la condamnarea definitivă a patronului de la Chaplin’s Pub, Asociația polițiștilor a decis să încheie un parteneriat cu localul respectiv, care oferă posibilitatea organizării de „petreceri sau evenimente private”

PUBLICITATE