Ordin de protecție împotriva tatălui fetei găsită de polițiști în livadă

Fata de 13 ani, din județul Neamț, care a dispărut pe 28 martie și găsită într-o livadă în urma unei ample operațiuni de căutare coordonate de autoritățile locale, fost internată într-un complex de servicii, iar tatălui i-a fost emis un ordin de protecție ca urmare a comportamentului său abuziv.

„Împotriva tatălui minorei a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Au fost informați reprezentanții D.G.A.S.P.C. Neamț care au luat măsura internării minorei într-un complex de servicii. În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.” – a transmis Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Potrivit unor surse, tatăl fetei a amenințat-o cu acte de violență și a aruncat cu bâta după ea, fără să o lovească, iar în urma verificărilor a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, acest comportament nu a fost unul singular.

Cazul a atras atenția autorităților după ce, la data de 30 martie, polițiștii au fost alertați despre dispariția fetei, care a fost văzută ultima dată culegând flori în apropierea pădurii din satul Chicirea. O mobilizare extinsă, implicând forțe de poliție, jandarmerie, pompieri, voluntari și alte agenții, a fost inițiată pentru a o găsi pe Luminița.

Fata a fost în cele din urmă găsită în livada satului Chicerea. (vezi articol AICI)

PUBLICITATE