Fată de 13 ani, din Neamț, dată dispărută. A plecat pentru a îngriji animalele pe câmp și nu a mai revenit

ACTUALIZARE:

Poliția Neamț: „Revenim cu vești bune, Luminița a fost găsită în livada satului Chicerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mulțumim colegilor implicați în misiunea de căutare: IPJ Iași, IJJ Neamț, GMJ Bacău, ISU Neamț, ITPF Iași, BJPT Neamț, SVSU Stănița, Ocolul Silvic Roman, voluntari și întregii comunități.

Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.”

Polițiștii din Neamț sunt în căutarea unei minore de 13 ani, văzută ultima dată în apropierea unei păduri, culegând flori.

Polițiștii nemțeni sunt în alertă după dispariția îngrijorătoare a unei fete de 13 ani, Luminița Elena Bîrsan, care a plecat de acasă în data de 28 martie pentru a îngriji animalele pe câmp și nu a mai revenit.

„La data de 30 martie, polițiștii din cadrul Sectiei de Politie Rurala Sagna a fost sesizați, prin apel 112, de catre o femeie, din comuna Stanita, cu privire la faptul că fiica sa, BÎRSAN LUMINIȚA ELENA, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu în data de 28 martie a.c., pentru a avea grijă de animale pe câmp și nu a mai revenit până în prezent.

Ultima dată minora a fost văzută în seara zilei de 28 martie culegând flori, în în apropierea pădurii de lângă satul Chicirea.” – a transmis Poliția Neamț

Semnalmente: înălțime 1,40 m, greutate 40 kg, ochi verzi, păr șaten

Aceasta purta pantaloni tip jeans de culoare albastru, geacă din fâș de culoare roșie, fiind încălțată cu pantofi sport de culoare nergu și având capul descoperit.

Autoritățile fac un apel către oricine ar putea avea informații despre locația Luminiței Elena Bîrsan să contacteze imediat poliția prin apel la numărul de urgență 112.

PUBLICITATE