O galerie de fotbal, mesaj către un pseudo-jurnalist din Neamț: „Exaltații îți oferă azi o lecție…”

Într-o postare care a fost distribuită în mai multe grupuri de Facebook din județul Neamț dar și pe pagina suporterilor echipei CSM Ceahlăul, este prezentat un mesaj, scris pe un banner, al celor din galeria echipei (Peluza Sud Ceahlaul) către un pseudo-jurnalist din Neamț, Daniel Vinca (cel care administrează site-ul vestea.net):„Exaltații îți oferă azi o lecție precum ȘCOALA DE CORECȚIE”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Banner-ul a fost afișat de galeria celor de la CSM Ceahlăul la meciul din faza judeţeană a Cupei României Timişoreana, când echipa pietreană a învins echipa Voinţa Ion Creangă. „Peluza Sud Ceahlaul ii raspunde „marelui” jurnalist daniel vinca printr-un mesaj afisat la inceputul meciului, mesaj ce face trimitere la frumoasa copilarie a acestuia in scoala de corectie! – a fost mesajul postat și pe pagina suporterilor echipei CSM Ceahlăul.

Daniel Vinca este cunoscut în județul Neamț ca fiind cel care a lansat în spațiul public multe fake-news-uri și articole denigratoare pentru care are deja mai multe plângeri penale. (vezi exemple – AICI / AICI / AICI)

PUBLICITATE