O fotografie surprinsă în Neamț, aleasă printre cele mai frumoase peisaje din lume

O fotografie făcută în județul Neamț a câștigat competiția celor mai frumoase peisaje din lume în anul 2022, la categoria „Aerian Abstract”.

Imaginea a fost surprinsă de cunoscutul fotograf Gheorghe Popa și a fost desemnată cea mai bună fotografie aeriană din concurs și premiată cu premiul special The Amazing Aerial Award.

Fotografia intitulată „The Network” („Rețeaua”), realizată pe lacul Cuejdel, a participat la cea de-a 9-a competiție anuală „The International Landscape Photographer of the Year” („Fotograful Internațional de Peisaj al Anului 2022”), iar imaginea i-a adus lui Gheorghe Popa trofeul la categoria Aerian Abstract.

The International Landscape Photographer of the Year și-a anunțat câștigătorii iar anul acesta a fost un an bun pentru mine deoarece este pentru a doua oară când una dintre fotografiile mele este desemnată cea mai bună fotografie aeriană din concurs și premiată cu premiul special The Amazing Aerial Award” – a fost mesajul fotografului

Lacul Cuejdel a mai fost vedeta unui concurs internațional unde, același fotograf (Gheorghe Popa) a fost premiat la concursul National Geographic (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE