O fotografie surprinsă în Neamț, aleasă printre cele mai frumoase peisaje din lume

O fotografie făcută în județul Neamț a câștigat competiția celor mai frumoase peisaje din lume în anul 2022, la categoria „Aerian Abstract”.

Imaginea a fost surprinsă de cunoscutul fotograf Gheorghe Popa și a fost desemnată cea mai bună fotografie aeriană din concurs și premiată cu premiul special The Amazing Aerial Award.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fotografia intitulată „The Network” („Rețeaua”), realizată pe lacul Cuejdel, a participat la cea de-a 9-a competiție anuală „The International Landscape Photographer of the Year” („Fotograful Internațional de Peisaj al Anului 2022”), iar imaginea i-a adus lui Gheorghe Popa trofeul la categoria Aerian Abstract.

The International Landscape Photographer of the Year și-a anunțat câștigătorii iar anul acesta a fost un an bun pentru mine deoarece este pentru a doua oară când una dintre fotografiile mele este desemnată cea mai bună fotografie aeriană din concurs și premiată cu premiul special The Amazing Aerial Award” – a fost mesajul fotografului

Lacul Cuejdel a mai fost vedeta unui concurs internațional unde, același fotograf (Gheorghe Popa) a fost premiat la concursul National Geographic (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE