O fotografie surprinsă în Neamț, premiată la concursul National Geographic

National Geographic a desemnat, zilele trecute, câștigătorii concursului anual de fotografii ce ilustrează natura. Publicaţia a oferit o mențiune onorifică, la categoria Peisaje (Landscapes), unei imagini surprinse de fotograful Gheorghe Popa, în judeţul Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

El a câștigat distincția pentru o fotografie făcută în comuna Gârcina, județul Neamț. Imaginea descrie modul în care „ceață de dimineață umbrește copacii morți ai lacului Cuejdel din România, un rezervor natural creat de alunecări de teren”. – notează romania-insider

Potrivit unei prezentări pe blogul său foto, Gheorghe Popa a început fotografia mai serios în 2014. „Aceasta a deschis dragostea pentru natură și a călătorit mai mult. Și, de asemenea, dorința de a învăța și de a descoperi continuu ”, spune el.

El a câștigat numeroase alte distincții la concursurile de fotografie, inclusiv locul 1 la concursul Fotografie Milvus în acest an, și fotografii alese de National Geographic în mai multe ocazii (vezi articol – AICI).

Reamintim că aceeași fotografie a câștigat locul II la concursul național „Fotogeografica” – 2017 (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE