NEAMȚ: VIOL în Neamț. O tânără de 22 de ani a ajuns la spital. 2 tineri au fost reținuți

știre actualizată

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Noi detalii în cazul tinerei violate. Atacată de bărbații cu care a băut alături de soțul ei

Viol, azi-noapte, în județul Neamț. O tânără de 22 de ani a ajuns la spital după ce ar fi fost agresată sexual, în localitatea Mărgineni.

Potrivit unei informări a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, salvarea a fost solicitată la ora 23:55 în localitatea Mărgineni. Un echipaj cu asistent medical a preluat victima (22 de ani) și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț cu diagnosticul: agresiune sexuală, viol.

Conform primelor informații, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie de 64 de ani, din Mărgineni, cu privire la faptul că nepoata sa a fost victima unei infracțiuni de viol.

La scurt timp de la sesizare, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat şi identificat doi tineri de 17, respectiv 22 de ani din Mărgineni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de complicitate la viol, respectiv viol.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 16-17 octombrie, în timp ce doi tineri de 17, respectiv 22 de ani, se aflau pe un drum comunal din localitate, ar fi constrâns fizic o tânără de 22 de ani, din Mărgineni, să întrețină raporturi sexuale cu cel de 22 de ani, împotriva voinței sale. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.