NEAMȚ: Noi detalii în cazul tinerei violate. Atacată de bărbații cu care a băut alături de soțul ei

Noi detalii în cazul tinerei de 22 de ani, din Mărgineni, care a trecut prin coşmarul vieţii sale, în noaptea de miercuri spre joi. Tânăra a fost atacată pe drum de doi consăteni cu care a băut alături de soțul ei, iar unul dintre ei a violat-o.

Înainte, cei doi agresori (în vârstă de 17, respectiv 22 de ani) s-au cinstit la aceeaşi masă, într-un bar, cu tânăra şi soţul ei, iar fata a făcut imprudența să plece singură acasă, fără să ştie că este urmărită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform stirileprotv.ro după seara petrecută în bar, când tânăra a vrut să plece spre casă, soţul ei a ales să rămână cu nişte amici, fără să bănuiască pericolul.

Rămasă fără apărare, pe întuneric, tânăra a fost atacată pe drum de adolescent şi prietenul lui mai mare. Cei doi au târât-o în marginea satului, iar bărbatul de 22 de ani a violat-o pe fata care era imobilizată de celălalt.

Suspecţii au fugit apoi şi, cu ultimele puteri, tânăra abia a putut să ajungă la casa mătuşii ei, unde a cerut ajutor.

Reportajul video îl puteți vedea aici: stirileprotv.ro

Reamintim că polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie de 64 de ani, din Mărgineni, cu privire la faptul că nepoata sa a fost victima unei infracțiuni de viol.

La scurt timp de la sesizare, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat şi identificat doi tineri de 17, respectiv 22 de ani din Mărgineni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de complicitate la viol, respectiv viol.

Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 16-17 octombrie, în timp ce doi tineri de 17, respectiv 22 de ani, se aflau pe un drum comunal din localitate, ar fi constrâns fizic o tânără de 22 de ani, din Mărgineni, să întrețină raporturi sexuale cu cel de 22 de ani, împotriva voinței sale. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

PUBLICITATE