Neamț: Şi preoţii au plâns la înmormântarea familiei ucise de Florin Buliga

Imagini sfâşietoare în comuna Tupilați din judeţul Neamţ, acolo unde, astăzi, sute de oameni au condus pe ultimul drum pe Monica Buliga şi copiii ei, Ioana şi Ştefan, toţi trei ucişi de tatăl familiei, Florin Buliga. – notează observator.tv

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mama și cei doi copii omorâți de propriul tată au fost plânși de rude și vecini, de prieteni și colegi veniți de la sute  de kilometri distanță, dar și de preoții care au recunoscut ca nu au avut niciodată o misiune mai grea.

Cele trei suflete au plecat împreuna și asta a lăsat toată familia înmărmurită. Nimeni nu a găsit nicio explicație care ar putea motiva crima săvârșită cu sânge rece de Florin Buliga, cel pe care toți l-au crezut un familist și un parinte adevărat. Acum din stilpul casei a devenit un criminal.

Din cortegiul funerar nu a lipsit nici fostul șef al Social Democraților din camera deputaților, Ioan Munteanu. Victimele erau nepoții săi. (vezi video – AICI)

Înmormântarea a avut loc la ora 11.00, în satul Totoieşti. Am fost şi eu, au fost câteva sute de persoane. Este durere mare. Au fost şi rudele lui, de la Suceava, oamenii nu au nicio vină. Au fost părinţii lui şi cu fratele. Familia fetei a zis clar că nu are nimic cu dânşii, nu s-au împotrivit să vină. I-au primit cum se cuvine, ce să aibă cu ei? A fost o singură groapă pentru toţi trei, să fie la un loc împreună, toţi, ca să nu-i separe. Cine ştie ce a fost în capul lui? Nu am cuvinte„, a declarat, pentru MEDIAFAX, Petru Gherghel, primarul comunei Tupilaţi.

Vezi și Criminalul care şi-a ucis copiii şi soţia fusese condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț. Vezi povestea crimei

PUBLICITATE