Criminalul care şi-a ucis copiii şi soţia fusese condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț. Vezi povestea crimei

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul lui Florin Buliga, bărbatul care și-a ucis cei doi copii și soția, o femeie în vârstă de 42 ani din Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Despre criminal s-a aflat  că fusese dependent de alcool, iar în anul 2006, conform stirilekanald.ro, bărbatul a fost oprit de un echipaj de poliţie în timp ce se afla la volan. I-a fost luată alcoolemia, iar această era de peste 0,8 la mie, în condiţiile în care limită maximă legală este de 0,2 la mie.

În acest condiţii, lui Florin Buliga i s-a deschis dosar penal la Judecătoria din Piatră-Neamţ şi a fost condamnat la un an de închisoare, cu suspendare.

Condamnă pe inculpat Buliga Florin Mircea la 1 (unu) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” – în baza art.79 al.1 din O.U.G. nr.195/2002. În baza art.81 – art.82 Cod penal – suspendă condiţionat executarea pedepsei de 1 (unu) an închisoare aplicată inculpatului Buliga Florin Mircea prin prezenta sentinţă penală pe durata unui termen de încercare de 3 ani. , se arată în hotărârea judecătorească, din data de 11 mai 2007.

Povestea crimei

Bărbatul a avut probleme cu alcoolul, fuma, ocazional lua droguri, era pasionat de ezoterism, căsnicia lui scârţâia, iar modul în care şi-a înfăptuit crima i-a cutremurat şi pe anchetatori.

În ziua crimei, Florin Mircea Buliga a mers la seviciu, unde a stat până la prânz. Ulterior, s-a urcat în maşină şi a condus până la Mănăstirea de la Şinca Veche, la 50 de km de Braşov. Le-a povestit anchetatorilor că a stat acolo în jur de 45 de minute. S-a rugat şi a asistat la o prezentare pe care o măicuţă o ţinea pentru un grup de turişti. A plecat apoi acasă spre Braşov. Acolo, el ar fi auzit voci care i-ar fi spus să se sinucidă. Pe drum, Florin Mircea Buliga a oprit maşina şi s-a înjunghiat în piept cu un cuţit de vânătoare pe care îl avea în autoturism. Însă, rana a fost una superficială. Povestea legată de decizia lui de a îşi lua viaţa e destul de amplă şi este legată, spune el, de simbolul cifrei 6, care, practic, toată viaţa l-a urmărit. Numele lui are trei cuvinte, toate din cifra 6, este născut în ziua de 6, spunea că la vârsta de 38 de ani, deci practic acum şase ani, a mai avut o tentativă de sinucidere.- mai notează sursa citată. (mai multe puteți citi – AICI)

Bărbatul și-a continuat apoi drumul şi a oprit la o piaţă din centrul oraşului, de unde a cumpărat o orhidee albă de la o persoană pe care o cunoştea, și a ajuns acasă la ora 21.30. I-a spus soției că a vrut să se sinucidă, dar femeia nu a vrut să îl asculte. Apoi femeia i-ar fi spus că nu se simte bine, iar el i-a sugerat să-i facă un masaj folosind o masă specială pe care o aveau într-un dormitor.

A aşteptat ca femeia să adoarmă pe masa de masaj şi apoi a înjunghiat-o de trei ori în piept cu acelaşi cuţit cu care a încercat şi să se sinucidă. A învelit-o apoi cu o pătură şi i-a aşezat pe piept ordideea albă. În tot acest timp, el susţine că fiul său era îl altă cameră şi se juca la calculator. A mai povestit că s-a mai rugat un timp, după care şi-a sunat fiica, iar fata i-a spus că vine imediat acasă. Odată ajunsă la domiciliu, fata i-a spus că este obosită şi că merge la culcare. A mai aşteptat până la ora 24.00, după care şi-a înjunghiat fiica de opt ori tot în zona inimii. Apoi a mers în camera băiatului, pe care l-a înjunghiat de trei ori. – notează Adevărul

Cu hainele pline de sânge, bărbatul a intrat la ora 13.30 în sediul poliţiei, unde s-a predat.

Avocatul bărbatului acuzat de înfiorătoarea crimă a explicat pentru Digi24, că și-a recunoscut faptele în integralitate şi le regretă. N-a dat un motiv foarte clar pentru care le-a săvârşit, a vorbit de forţe exterioare, care l-au împins să facă această crimă triplă. Spune, într-un final, că copiii şi soţia lui au o viaţă mai bună de acum înainte.

PUBLICITATE