NEAMȚ: PSD Neamț iar va avea ministru…de import

După episodul din 2017, când PSD Neamț a înfiat pe ministrul pentru Mediu de Afaceri, Ilan Laufer, (vezi articolul AICI), se pare că Ionel Arsene, șeful social-democraților nemțeni a mai „înfiat” un posibil viitor ministru al Transporturilor, pe Răzvan Cuc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Decizia a fost anunțată aseară, de Liviu Dragnea, la ședința Comitetului Executiv Național al PSD, după un scandal în rândul social-democraților.

Comitetul Executiv Naţional s-a reunit aseară, pentru a stabili noile propuneri de miniştri, la Dezvoltare Regională şi Transporturi, după retragerea variantelor iniţiale, Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

Răzvan Cuc, făcea parte din organizația PSD Giurgiu. Numai că cei din Giurgiu nu l-au propus pe el ministru. Liviu Dragnea a reacționat imediat și a declarat că Răzvan Cuc e membru PSD Neamț de vreo două săptămâni.

Răzvan Cuc e membru la PSD Neamț de vreo două săptămâni. Înțeleg îngrijorarea PSD Giurgiu, dar PSD Neamț îl susține foarte tare.”, a anunțat Dragnea.

Răzvan CUC este cel care, din postul de Ministru al Transporturilor, în luna septembrie 2017 a efectuat o vizită de lucru la podul de la Preluca. La acea vreme, ministrul a dat asigurări că se vor aloca bani pentru lucrare, fiind posibilă refacerea podului chiar până la finele anului în curs (2017). 

PUBLICITATE