Culmea IMPOTENȚEI la PSD Neamț: Vor avea ministru…din alt județ

PSD Neamț va deveni începând de astăzi, cea mai impotentă filială județeană din țară. Deși se cunoaște loialitatea și prietenia cu Liviu Dragnea, liderul PSD Neamț a reușit încă o lovitură pentru propria organizație: vor avea ministru din alt județ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce i-a numit în posturi cheie pe foștii PDL-iști (vezi articol – AICI), Ionel Arsene continuă seria de importuri, oferindu-ne certitudinea că în PSD Neamț nu există cadre demne de a ocupa o funcție importantă. Aici, trebuie menționată și o excepție, fata senatoarei Emilia Arcan, fiind singura care a meritat promovată într-un post la nivel național.

Astfel, într-o conferință de presă unde nu au fost invitați ziariștii care critică PSD-ul, Ionel Arsene a anunțat că ministrul pentru Mediu de Afaceri s-a înscris în organizația Neamț.

Înscrierea ministrului Ilan Laufer în organizația PSD Neamț urmează, totuși, aceeași direcție a promovării PSD. Dacă despre fata senatoarei Arcan s-a scris: de la meteo în sutien și bikini la subsecretar de stat (asta fiind, probabil, principala calitate), despre noul ministru se cunoaște că a apărut dezbrăcat pe coperta unei reviste dedicată bărbaților. Sau cine știe, asta reprezintă o calitate și poate fi un ajutor pentru impotența organizației PSD Neamț.

Ilan Laufer este un evreu de 33 de ani, desemnat ministru pentru Mediul de Afaceri. este absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport (ANEFS) din Bucureşti (2006) şi a fost cunoscut în trecut mai mult ca personaj monden. Declaraţia sa de avere arată că Laufer este  unul dintre cei mai bogaţi miniştri ai noului cabinet.

PUBLICITATE