NEAMȚ: Probleme sub nasul Poliției Locale Piatra-Neamț

ACTUALIZARE: https://www.stiri-neamt.ro/neamt-politia-locala-piatra-neamt-drept-la-replica/

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai multe persoane reclamă faptul că la doi pași de sediul Poliției Locale Piatra-Neamț, seară de seară, uneori până spre dimineață, mai multe persoane se adună la un foișor din zona blocurilor, fac zgomot și lasă mizerie in urmă, fără ca nimeni să intervină, deși sunt fix 40 de metri până la sediul poliției.

Problema tinerilor teribiliști sau a persoanelor fără adăpost ori sub influența substanțelor interzise care fac astfel de deranj nu este singulară, în mai multe zone din oraș întâlnim astfel de cazuri.

Din păcate, managementul Poliției Locale lasă în continuare de dorit, sunt preocupați mai mult de conflictele interne și uita că principala responsabilitate a lor este păstrarea unui climat de liniște și siguranță în rândul populației.

Propunem autorităților locale să mute acel foișor în fața sediului Poliției Locale, poate așa se vor sesiza și domnii de acolo că la doi pași de ei se petrec anumite lucruri.

Mai jos, textul postat de locuitorii din zona:

Buna ziua, cum credeti ca se poate rezolva problema unor adolescenti needucati care stau noaptea in foisorul blocului, pana la 3 dimineata si fac ca toate animalele posibile( injura, rad, vorbesc foarte urat) ?? Problema grava e ca stam si langa Politia Locala si nu le spune nimeni nimic.. (de obicei ar trebui sa fie in sediu mereu cineva si noaptea)… Sunt de o nesimtire iesita din comun.. Mai stau cateodata si ziua, cu picioarele pe banci si fundu’ pe masa, ca doar acasa la ma-sa asa mananca.. Si mizeria care o lasa in urma nu mai zic.. Poate cu ocazia asta vad si acesti copii al secolului si se linistesc, ceea ce mi se pare imposibil.. O zi buna va doresc!

PUBLICITATE