NEAMȚ: O tânără a furat toţi banii donaţi pe Facebook pentru fetiţa din Piatra-Neamţ, bolnavă de leucemie

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Reacţia tinerei acuzate că ar fi furat banii donați pentru Adelina

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O tânără din Constanţa, care a organizat o strângere de fonduri pe Facebook pentru Adelina, o fetiţă din Piatra-Neamţ, bolnavă de leucemie, a furat toţi cei 40.000 de euro strânşi de la oamenii impresionaţi de povestea dramatică a fetiţei. – notează observator.tv

Adelina, o fetiță de 10 ani din Piatra Neamț, care a aflat de Crăciun că suferă de leucemie, a ajuns în Italia, la tratament. Fetița fusese internată la începutul anului la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași, secția oncologie, în stare gravă. Avea nevoie urgentă de transfuzie de sânge (grupa A2 pozitiv), însă a reușit să reziste și să ajungă într-un centru de tratament din Italia.

O tânără din Constanţa care, la rândul ei, a fost diagnosticată cu leucemie, a deschis zeci de strângeri de fonduri pe Facebook, în numele unor oameni bolnavi, printre care şi Adelina. Mii de oameni au donat, astfel că suma totală s-a ridicat la 40.000 de euro.

Conform sursei citate, tânăra din Constanţa i-a contactat pe părinţii fetiţei şi s-a recomandat a fi reprezentanta unei asociaţii care luptă împotriva leucemiei. Le-a câştigat încrederea părinţilor şi a obţinut toate documentele medicale şi fotografii ale fetiţei, cu care a reuşit să deschisă strângerea de fonduri şi să adune cei 40.000 de euro necesari pentru tratamentul fetiţei.

În urmă cu câteva zile, după ce suma necesară a fost strânsă, iniţiatoarea strângerii de fonduri a şters postarea şi nu a mai răspuns apelurilor părinţilor Adelinei.

În prezent, Adelina şi părinţii ei se află într-o clinică din Italia, acolo unde luptă pentru viaţă.

Părinţii copilei au anunţat că vor depune plângere penală împotriva tinerei din Constanţa.

sursa: observator.tv
PUBLICITATE