NEAMȚ: Reacţia tinerei acuzate că ar fi furat banii donați pentru Adelina

Tânăra acuzată de familiile mai multor tineri bolnavi că ar fi furat banii strânşi din donaţii pe Facebook, a explicat, pentru Observator.TV, că banii se află în contul ei deschis la o bancă din Italia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tânăra este iniţiatoarea mai multor strângeri de fonduri pe Facebook în numele unor persoane bolnave, printre care Adelina, fetiţa de 11 ani, din Piatra-Neamț, care suferă de leucemie.

Tânăra a explicat, pentru sursa citată, că banii obţinuţi din strângerile de fonduri intră în contul deschis la o bancă din Italia.

Banii sunt în contul meu pentru că fac demersurile pentru fundaţia asta (n.r. ONG pentru lupta împotriva leucemiei). Am documente unde pot demonstra asta. Trebuie să facturez tot să fie legal, eu nu vreau probleme cu ANAF. Banii, le-am zis, fac fundaţia şi îi transfer imediat. Şi nu au fost de acord să primească banii pe cale legală, au zis că ei vor banii imediat‘, a explicat Florentina Gavrilă pentru sursa citată

Mai multe puteți citi aici: https://observator.tv/eveniment/reactie-tanara-acuzata-furat-bani-donatii-fetita-285915.html

 

 

PUBLICITATE