NEAMȚ: Nesimțiții, făcuți vedete pe Facebook

Primarul comunei Alexandru cel Bun continuă „serialul” în care postează pe pagina personală de Facebook imagini surprinse de camerele de supraveghere cu cetățenii care aruncă gunoiul în locuri nepermise din comuna pe care o administrează.

Iniţial, cele 54 de camere de supraveghere aveau menirea de a preveni vandalismul şi furtul. Însă cum mulţi localnici s-au dovedit indisciplinaţi, primarul a hotărât să mărească aria infracţiunilor urmărite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce în urmă cu o săptămână a postat zeci de imagini surprinse de camerele de supraveghere cu cei care aruncă gunoiul pe unde apucă (vezi articolul aici), ieri, o nouă postare surprinde mai multe persoane care s-au dovedit indisciplinate.

Primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, dorește ca prin aceste postări să-i motiveze pe cetățeni să respecte regulile referitoare la aruncarea deșeurilor doar în locurile special amenajate.

Constatam in continuare ca sunt persoane care nu raspund cerintelor privind colectarea gunoaielor si nu respecta pe ceilalti cetateni. Va prezentam imaginile de pe camerele de luat vederi cu cei care vor fi sanctionati cu 1000 lei/persoana. Pentru identificarea posesorilor autoturismelor din imagine si a celor care incalca normele de protectia mediului am luat legatura cu Politia. Va atragem atentia inca odata ca vom fi foarte drastici cu cei care incalca regulile! – este mesajul postat de primarul Ion Rotaru pe pagina de Facebook

PUBLICITATE