NEAMȚ: Primarul unei comune a publicat imagini cu cei care aruncă gunoiul în locuri interzise

Primarul unei comune din județul Neamț a postat pe pagina personală de Facebook imagini cu cetățenii care aruncă gunoiul în locuri nepermise din comuna pe care o administrează.

Primarul comunei Alexandru cel Bun, Ion Rotaru, dorește ca prin această postare să-i motiveze pe cetățeni să respecte regulile referitoare la aruncarea deșeurilor doar în locurile special amenajate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Stimati cetateni,

A inceput programul de colectare si selectare a deseurilor pe raza comunei Alexandru cel Bun. Va rugam sa ne ajutati la implementarea acestui proiect.
Activitatea de colectare se desfasoara in fiecare miercuri pentru ridicarea gunoiului menajer si odata la 3 saptamani, tot in ziua de miercuri, se ridica materialele reciclabile. Pentru materialele reciclabile ati primit 2 saci de plastic: un sac pentru PLASTIC+METAL+STICLA, alt sac pentru HARTIE+CARTON+TEXTILE.

Va multumim celor care au inteles importanta acestui proiect!

Am constatat ca sunt si persoane care nu raspund acestor cerinte si nu respecta pe ceilalti cetateni. Va prezentam imaginile de pe camerele de luat vederi cu cei care vor fi sanctionati cu 1000 lei/persoana. Pentru identificarea posesorilor autoturismelor din imagine si a celor care incalca normele de protectia mediului am luat legatura cu Politia. Va atragem atentia inca odata ca vom fi foarte drastici cu cei care incalca regulile! 
NT07PWA, NT43MMM, NT10BSV, B78SRP, NT43SAR, NT09RVB, NT54ATU, NT09MLX, NT25HGP, NT13PAS,
NT06MZJ, NT05KXH, NT74ELA, NT03BTY, NT09FZH, NT88MAC, NT14ANT, NT11BLN, NT10BAF, NT05HUE. NT13DAR
Am sanctionat pe Ursaru Gheorghe si Zargiu Sergiu care au depozitat materiale constructie pe marginea DN15 zona canal. – este mesajul postat de primarul Ion Rotaru pe pagina de Facebook

PUBLICITATE