Neamț: Membru PSD Neamț, consilier onorific al premierului Dăncilă

Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, cel care a declanșat un scandal uriaș după ce Klaus Iohannis a refuzat să-l numească în funcția de ministru al dezvoltării, Laufer acuzându-l atunci pe președinte că este antisemit (vezi articol – AICI), a anunțat pe contul său de Facebook, că premierul Viorica Dăncilă l-a numit în funcția de consilier onorific.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mă simit onorat și mândru să mă alătur, în calitate de consilier onorific neremunerat, echipei condusă de Premierul Viorica Dăncilă.

Îmi voi folosi toată experiența acumulată, atât în funcția de secretar de stat cât și în demnitatea de ministru, pentru a fi alături de echipa guvernamentală, mai ales în contextul actual al preluării de către România a Președinției rotative a Consiliului UE.

Mulțumesc doamnei Prim Ministru, PSD, Organizației Județene Neamț a PSD, tuturor celor care m-au susținut în proiectele în care am fost implicat și mi-au acordat încrederea lor. – a scris Laufer, în această seară (17 decembrie)

Cu câteva ore înainte de acest anunț, Ilan Laufer a publicat pe Facebook o poză în care apare alături de Liviu Pleșoianu. Imaginea este însoțită de mesajul „Impreună construim viitorul”. Liviu Pleșoianu este un deputat român promovat intens de propaganda rusă, prin Sputnik, cu mesaje anti-europene și pro-„Roexit”. – notează hotnews.ro

Ilan Laufer este membru PSD Neamț din anul 2017 (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE