Neamț: El este tânărul din Neamț găsit mort într-o toaletă din Anglia

ACTUALIZARE: Neamț: Răsturnare de situație. Valentin ar fi fost găsit spânzurat într-un parc

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tragedie în Anglia, după dispariţia subită a unui tânăr de 27 de ani, din Roman. După lungi căutări, Valentin Şleapcă, de origine din Buruieneşti (comuna Doljești), a fost găsit mort într-o toaletă din Marea Britanie.

foto: observator.tv

Valentin Dorel Şleapcă, locuia în Nottingham și trebuia să vină acasă, la Roman, pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Tatăl lui l-a dat, însă, dispărut după ce nu a mai urcat în autocarul care trebuia să-l aducă din Londra în România. Pe 16 decembrie, tânărul a plecat cu microbuzul din orașul Nottingham până la Londra. Acolo a ajuns la autocarul care ar fi trebuit să-l aducă în România. Și-a lăsat bagajul în mașină, a plecat și nu s-a mai întors.

Potrivit observator.tv, autocarul care trebuia să plece spre România ar fi aşteptat în jur de aproximativ 2 ore venirea tuturor pasagerilor, aduşi cu mai multe microbuze din diferite locaţii din Londra.

Înainte de plecare, şoferii au făcut prezenţa în autocar şi s-au asigurat că toată lumea este prezentă, însă Valentin nu era. Şoferii şi alte persoane din autocar au început să-l caute pe băiat, însă acesta nu era nicăieri, prin zonă. Într-un final, autocarul a plecat spre România, lăsându-l pe Valentin în urmă.

Familia l-a dat dispărut pe tânăr, precizând că nu mai ştie nimic despre el. După câteva zile, corpul fără viaţă a lui Valentin ar fi fost descoperit într-o toaletă publică, spânzurat, potrivit unei declaraţii a tatălui băiatului, pentru sursa citată

Tatăl băiatului bănuieşte că cineva l-a ucis pe fiul său, din cauza unui sms pe care Valentin l-a trimis unui prieten, în care scria că mai multe persoane, aflate în microbuzul de transfer către autocar, ar fi ameninţat că îl omoară.

Sora lui Valentin, aflată şi ea în Marea Britanie, a precizat că a fost chemată de autorităţi pentru identificarea oficială a cadavrului, în cursul zilei de luni, 24 decembrie 2018. – mai notează observator.tv

ACTUALIZARE: Neamț: Răsturnare de situație. Valentin ar fi fost găsit spânzurat într-un parc

sursa: observator.tv
PUBLICITATE