Neamț: Răsturnare de situație. Valentin ar fi fost găsit spânzurat într-un parc

Răsturnare de situație în cazul nemțeanului găsit mort în Anglia. Valentin ar fi fost găsit spânzurat într-un parc, susține sora lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tânăra precizează că şoferii nu l-au căutat şi nici măcar nu au sesizat autorităţile în privinţa dispariţiei tânărului, aşa cum ar fi trebuit să facă, a declarat Lăcrămioara pentru Observator.tv.

Sora lui Valentin susţine că prezenţa fratelui său în locaţia unde a fost găsit fără viaţă este inexplicabilă.

Valentin nu a fost găsit într-o toaletă, aşa cum au informat anumiţi membri ai familiei. Eram toţi sub şoc şi probabil s-a înţeles greşit. Valentin a fost găsit spânzurat într-un parc. Circumstanţele în care a juns acolo sunt învăluite în mister, iar ancheta este în desfăşurare„, a precizat sora lui Valentin.

Şoferii nu şi-au făcut datoria, minţind că l-au căutat timp de 4 ore şi anunţând autorităţile britanice. În acest moment dau vina de pe unul pe altul. Îmi doresc să precizez că nu aş vrea să mai păţească nimeni ce a păţit fratele meu din cauza unor şoferi fără suflet şi incompetenţi în primul rând„, a spus tânăra, pentru sursa citată.

Sora lui Valentin a precizat că se mai cercetează şi dispariţia telefonului fratelui său, mobilul fiind localizat pe teritoriul României.

observator.tv

Reamintim că Valentin Dorel Şleapcă, locuia în Nottingham și trebuia să vină acasă, la Roman, pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Tatăl lui l-a dat, însă, dispărut după ce nu a mai urcat în autocarul care trebuia să-l aducă din Londra în România. Pe 16 decembrie, tânărul a plecat cu microbuzul din orașul Nottingham până la Londra. Acolo a ajuns la autocarul care ar fi trebuit să-l aducă în România. Și-a lăsat bagajul în mașină, a plecat și nu s-a mai întors.

Vezi și Neamț: El este tânărul din Neamț găsit mort într-o toaletă din Anglia

sursa: Observator.tv
PUBLICITATE