Neamț: Dragnea se dezice de declarațiile „nemțeanului” Ilan Laufer

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarată astăzi (21 noiembrie) că se dezice de declarațiile lui Ilan Laufer, care a spus ieri că refuzul președintelui Klaus Iohannis de a-l numi în funcția de ministru este „un act de antisemitism”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

”Sunt declarații de care mă delimitez. Cred că mult prea avântate. Nu știu dacă am găsit formularea fericită, dar nu sunt declarații care angajează PSD. Noi am avut o discuție în BPN în care am discutat despre posibilitatea ca dl Ilan să transmită un comunicat de presă, ceea ce nu trebuia să primească aprobare de la cineva anume, nu am știut, am și spus că nu avem de gând să facem declarații aseară, pentru că nu erau decizii finale aseară. A fost un incident de securitate, ca să spun așa, nu se va mai întâmpla, am avut o discuție secretarul general că eu nu admit ca în sala de conferințe de presă să meargă cineva fără ca înainte să fie o decizie în sensul ăsta. Ilan Laufer nu este un infractor, este foarte bine pregătit, a avut niște declarații pe care și le-a asumat, dar nu reprezintă punctul de vedere al PSD”. – a spus Liviu Dragnea.

Nominalizarea trezorierului PSD pentru postul de ministru al Transporturilor îl nemulțumește pe liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, care, după respingerea lui Ilan Laufer nu a mai venit cu o altă propunere. La negocierile interne, organizația PSD Neamț a renunțat la ministerul Economiei unde titular era Andrușcă și a primit în schimb nominalizarea pentru portofoliul de la Dezvoltare și funcția de vicepremier. Cunoscut ca un apropiat al lui Liviu Dragnea, Arsene l-a propus pe Ilan Laufer. – notează hotnews.ro

Ilan Laufer este membru PSD Neamț din anul 2017 (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE