NEAMȚ: Control judiciar pentru scandalagiul de la UPU

Un bărbat de 41 de ani, din Roman, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

La data de 6 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut un bărbat, de 41 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din cercetări a reieșit că, la data de 4 septembrie, în timp ce un bărbat de 41 de ani, din Roman, se afla în incinta unității spitalicești din municipiul Roman, ar fi fost agresat cu un obiect tăietor-înțepător de către un alt bărbat, de 41 de ani, din Roman.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț. – a transmis Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

La data de 6 septembrie, cel în cauză a fost prezentat instanței de judecată care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Vezi și NEAMȚ: Scandalul de la spital, surprins de camere (VIDEO)

PUBLICITATE