NEAMȚ: Scandalul de la spital, surprins de camere (VIDEO)

ACTUALIZARE: NEAMȚ: Reacția Poliției în scandalul din Spitalul Municipal Roman

Un scandal ce a avut loc marți, 4 septembrie 2019, în jurul orei 2:40, în sala de așteptare de la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Roman, un bărbat în vârstă de 20 de ani s-a prezentat la CPU cu dureri abdominale și în stare avansată de ebrietate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După aproximativ 20 de minute de când ce acesta a ajuns la spital, în timp ce era în sala de așteptare, s-a prezentat un alt tânăr, furios care a sărit la el cu un cuțit.

La altercație, au participat și alți aparținători, atât din partea pacientului cât și prieteni cu agresorul.

În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 38 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, o plagă tăiată de cuțit în zona scalpului pariental stâng. Un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani s-a ales cu o plagă tăiată de cuțit la mâna stângă fiindu-i afectate degetele I și II.

Ambii pacienți, după ce au fost tratați de medicii urgentiști, au plecat la domiciliu, urmând tratamentul aferent.

Nici un cadru medical nu a fost rănit, dar din cauza agitației, actul medical nu s-a putut desfășura în condiții optime.

Nu este normal ca aceste reglări de conturi să aibă loc în incinta unui spital unde personalul medical trebuie să își desfășoare activitatea în liniște. Consultările și diagnosticarea pacienților NU trebuie să se realizeze în condiții de stres.

Menționăm că a fost solicitat serviciul „112” pentru asigurarea climatului de liniște și ordine în incinta CPU Roman și în continuare se desfășoară o anchetă.” – ne-a declatat Andreea Trifan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Roman.

video: romanulfinanciar.ro
PUBLICITATE