Neamț: Bărbatul care și-a înjunghiat familia a fost prins de polițiști

ACTUALIZARE: Neamț: Bărbatul care și-a înjunghiat familia a recunoscut. Vezi de ce a recurs la acest gest

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul de 43 de ani care, în după-amiaza de 21 mai și-a înjunghiat nevasta, soacra și socrul, a fost prins joi (24 mai) dimineață, în jurul orei 10:00. Se pare că bărbatul a fost prins în timp ce se deplasa spre casă pentru a-și lua alimente, haine și alte bunuri. Polițiștii, fiind la fața locului, l-au depistat și reținut.

În urma căutărilor efectuate încă de la sesizarea faptei, polițiștii au reușit depistarea și prinderea bărbatului în zona limitrofă a casei sale. Bărbatul a fost reținut și condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț pentru audieri” – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț

Reamintim că scena de groază s-a petrecut în casa socrilor (în localitatea Filioara, comuna Agapia), chiar la petrecerea de Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena. Era ziua onomastică a socrului şi a soţiei atacatorului. Individul era supărat pentru că luase o amendă după ce, cu câteva zile în urmă, făcuse scandal tot la casa socrilor. După ce și-a făcut curaj cu o cantitate destul de mare de alcool, gândul răzbunării a pus stăpânire pe bărbat, s-a îndreptat, din nou, spre casa socrilor și înarmat cu un cuțit a început să îi lovească pe bătrâni și pe nevastă, așa cum i-a întâlnit în cale. Din fericire, copiii (o fată de 18 ani şi un băiat minor), nu erau acasă în momentul atacului. Imediat după ce și-a atacat familia, el a fost văzut de sătenii din Agapia, alergând spre Pădurea de Argint. Pe drum, și-a abandonat telefonul mobil. Zeci de poliţişti şi jandarmi, inclusiv membri ai trupelor speciale, au pornit în căutarea fugarului imediat după incident.

ACTUALIZARE: Neamț: Bărbatul care și-a înjunghiat familia a recunoscut. Vezi de ce a recurs la acest gest

Vezi și Este în continuare alertă în judeţul Neamţ, pentru prinderea bărbatului care și-a înjunghiat familia

PUBLICITATE