Neamț: Accident grav, cu două victime încarcerate

ACTUALIZARE: Neamț: Patru tineri la spital după un grav accident rutier. Traficul a fost întrerupt (FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Un accident rutier grav a avut loc astăzi, 26 noiembrie, în jurul orei 18:00, în județul Neamț. Incidentul a avut loc pe E 85, în localitatea Tețcani, comuna Gherăești.

La locul evenimentului se deplasează de la Detașamentul de pompieri Roman o autospecială de Descarcerare grea, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă si o ambulanță SMURD de prim ajutor, iar de la Serviciul de Ambulanță Județean, două ambulanțe B2.

Din primele informații oferite de pompieri, forțele de intervenție au ajuns la locul solicitarii și au constatat că sunt două persoane încarcerate, conștiente. Se lucrează pentru descarcerarea lor.

In cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier se aflau 5 persoane. Dintre acestea 2 erau încarcerate, iar celelalte 3 erau ieșite din mașini. Forțele medicale prezente la eveniment au preluat și transportat la CPU Roman 4 victime, toate conștiente.

Cele patru victime sunt doi bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani. – mai spun pompierii nemțeni

ACTUALIZARE: Neamț: Patru tineri la spital după un grav accident rutier. Traficul a fost întrerupt (FOTO)

PUBLICITATE