Neamț: Patru tineri la spital după un grav accident rutier. Traficul a fost întrerupt (FOTO)

ACTUALIZARE: IPJ Neamț: 5 victime, în total, în accidentul din această seară (FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Patru tineri au fost răniți într-un grav accident ce a avut loc astăzi, 26 noiembrie, în jurul orei 18:00, în județul Neamț.

Conform Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier este întrerupt pe DN 2 Roman – Suceava, la intersecţia cu DJ 208, în afara localităţii Teţcani, în judeţul Neamţ, din cauza unui accident produs pe fondul neacordării de prioritate. În urma impactului între două autoturisme, patru persoane au fost rănite.

La locul evenimentului s-au deplasat de la Detașamentul de pompieri Roman: o autospecială de Descarcerare grea, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă si o ambulanță SMURD de prim ajutor, iar de la Serviciul de Ambulanță Județean: două ambulanțe B2.

În cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier se aflau 5 persoane. Dintre acestea 2 erau încarcerate, iar celelalte 3 erau ieșite din mașini. Forțele medicale prezente la eveniment au preluat și transportat la spitalul din Roman 4 victime, toate conștiente.

Cele patru victime sunt doi bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani. – conform pompierilor nemțeni.

ACTUALIZARE: IPJ Neamț: 5 victime, în total, în accidentul din această seară (FOTO)

foto: Facebook / Radar Roman Oficial - Marius Martisica
PUBLICITATE