Mugurel Cozmanciuc îi dă un prim avertisment lui Carabelea pentru ”nesupunere”

PNL Neamț nu se dezminte și își continuă planul de autodevorare început cu câțiva ani în urmă, când la conducerea filialei nemțene a poposit ieșeanul Mugurel Corneliu Cozmanciuc.

Pentru că primarul de Piatra-Neamț, Andrei Carabelea a îndrăznit să aibă propriile idei și să se distanțeze, încetul cu încetul, de ”liderul suprem” Cozmanciuc Mugurel, încep să apară și urmările.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce Cozmanciuc i-a confirscat organizația PNL Piatra-Neamț (vezi aici), Andrei Carabelea începe să simtă pe propria piele ce înseamnă răzbunarea acestuia. La ședința Consilului Local de astăzi, un proiect promovat și lăudat zilele trecute de către Carabelea, referitor la ”Garda Voluntarilor”, va fi retras de pe ordinea de zi, altfel consilierii PNL nu-l vor vota.

ACTUALIZARE: între timp, grupul consilierilor PNL s-a răzgândit și a votat proiectul primarului Carabelea în formă inițială, ceea ce înseamnă că postarea de mai jos, a consilierului Teodorescu Constantin a fost scrisă într-un moment de ”rătăcire”, ca multe alte postări de-a lungul vremii, apoi a fost ștearsă.

Poziția consilierului PNL Constantin Teodorescu a fost destul de clară în acest sens: ”…motiv pentru care acest proiect va fi retras de pe ordinea de zi, reanalizat și rescris, tocmai pentru a nu lăsa loc de interpretări.

În primul rând PNL, prin consilierii locali aleși, nu-și dorește a încuraja activități de voluntariat care ar însemna să stai cu ochii pe vecin să vezi unde aruncă gunoiul sau unde-și parchează mașina. În mod eronat s-ar putea înțelege că voluntariat înseamnă să devii un informator al serviciilor de specialitate ale primăriei.
 
Motiv pentru care vor analiza din nou acest proiect și-i vom da forma suficient de clară încât să nu lase loc de interpretări. Și aici mă refer și la numele de ”garda voluntarilor”.

Constantin Teodorescu este cunoscut ca un apropiat al lui Mugurel Cozmanciuc, iar poziția sa poate constitui un avertisment adresat primarului Carabelea de la ”liderul suprem” din partid.

Cert este că Andrei Carabelea a început să-și conștientizeze propria putere din partid dată de funcția pe care o deține și nu a mai dorit să facă jocurile de interese ale lui Mugurel Cozmanciuc, fapt care a dus la o distanțare între cei doi.

În mod firesc și așteptat, ceea ce a pățit Dragoș Chitic și felul în care el a fost în permamență sabotat de Cozmanciuc cât timp a fost primar, se va întâmpla și cu Carabelea.

Din păcate, așa arată astăzi filiala Neamț a PNL, condusă de Mugurel Cozmanciuc.

Deși au majoritate în Parlament, dețin guvernarea și majoritatea în Consiliul Județean, au primari de municpii și orașe, nu fac nimic concret pentru județ sau pentru oraș, ci continuă să se devoreze în luptele interne pentru supremație.

Pentru că am mai văzut odată filmul acesta, nu este eclus ca peste puțin timp să-l vedem pe Carabelea și Cozmanciuc pozând împreună, cu semnul victoriei la vedere, mimând că sunt o ”forță” și o ”echipă unită”.

PUBLICITATE