Miruna Bogdan a lansat prima agendă de nunți din Piatra-Neamț (FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Una dintre cele mai importante zile din viața unui cuplu este ziua nunții. Orice nuntă reușită începe cu o organizare pe măsură pentru că fiecare cuplu e unic și are o anumită viziune pentru acest eveniment. Astfel, pentru a veni în ajutorul mireselor, wedding planner Miruna Bogdan a lansat prima agendă de nuntă din Piatra-Neamț.

Miruna Bogdan este un wedding planner dedicat nunților, unde se implică în mod direct de la început până la sfarșitul evenimentului, prin participarea sa personală pe tot parcursul serii.

Pe lângă weding planner, Miruna deține și sala de evenimente Victoria Ballroom Events, unde pune la dispoziția mireselor toate serviciile și mijloacele de care au nevoie pentru a organiza o nuntă de succes, iar în curând va achiziționa un întreg pachet de decorațiuni care va impresionana chiar și cea mai exigentă mireasă.

Pentru a veni în sprijinul celor care vor să se căsătorească, Miruna a publicat și prima agendă de nuntă din Piatra-Neamț, unde puteți găsi tot ce trebuie să știți despre organizarea nunții în etape, calcularea bugetului, despre cum să-ți alegi rochia de mireasă, alegerea serviciilor specifice nunților și multe alte informații.

„Atunci când am decis să scriu acest îndrumător a fost pentru că, la rândul meu, am fost mireasă, iar drumul a fost anevoios.

Când am început planificarea evenimentului nu știam ce mă așteaptă, efectiv nu știam de unde să încep și unde să termin.

Misiunea mea este ca lucrurile să devină cât mai simple, având la îndemână toate serviciile și mijloacele pentru a organiza o nuntă de succes și fără bătăi de cap.

De aici a plecat și ideea de a pune la dispoziție majoritatea serviciilor importante într-un singur loc la Victoria Ballroom Events.” – ne-a declarat Miruna.

Cei care doresc să achiziționeze anul acesta agenda vor beneficia de un discount de 30%.

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a Mirunei: Wedding Planner Miruna Bogdan

PUBLICITATE