NEAMȚ: Victoria Ballroom, cel mai nou salon de evenimente din Piatra-Neamț, și-a deschis porțile (FOTO)

Victoria Ballroom este cel mai nou salon de evenimente din municipiul Piatra-Neamț. Amenajat pe strada Dimitrie Leonida (varianta), nr. 82, Victoria Ballroom a fost deschis oficial săptămâna aceasta, prezentându-se în toată splendoarea, ca o adevărată expresie a eleganței, cu ocazia unui eveniment deosebit – Tabăra Hairstiliștilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Noul salon de evenimente dispune de bucătărie proprie, acomodează toate tipurile de petreceri private sau corporate, mondene ori aniversare și este locul perfect pentru nunta ideală într-un spațiu cu o capacitate de peste 200 de locuri.

Victoria Ballroom vă pune la dispoziție o terasă generoasă, gradină amenajată, parcare și este completat de un interior cu finisaje de lux, marmură orientală, ancadramente și candelabre în stil victorian.

„Victoria Ballroom s-a deschis din dorința de a ușura misiunea tinerelor cupluri de a se bucura de propria petrecere și de a nu deveni organizatori de evenimente, oferind acestora o gama variată de servicii în funcție de tema evenimentului.” – ne-a declarat administratorul salonului, Victor Bogdan

Cei care doresc să facă rezervări sau să afle mai multe informații despre Victoria Ballroom, pot suna la: 0745.571.944 / 0725.828.176

PUBLICITATE