NEAMȚ: Victoria Ballroom, cel mai nou salon de evenimente din Piatra-Neamț, și-a deschis porțile (FOTO)

Victoria Ballroom este cel mai nou salon de evenimente din municipiul Piatra-Neamț. Amenajat pe strada Dimitrie Leonida (varianta), nr. 82, Victoria Ballroom a fost deschis oficial săptămâna aceasta, prezentându-se în toată splendoarea, ca o adevărată expresie a eleganței, cu ocazia unui eveniment deosebit – Tabăra Hairstiliștilor.

Noul salon de evenimente dispune de bucătărie proprie, acomodează toate tipurile de petreceri private sau corporate, mondene ori aniversare și este locul perfect pentru nunta ideală într-un spațiu cu o capacitate de peste 200 de locuri.

Victoria Ballroom vă pune la dispoziție o terasă generoasă, gradină amenajată, parcare și este completat de un interior cu finisaje de lux, marmură orientală, ancadramente și candelabre în stil victorian.

„Victoria Ballroom s-a deschis din dorința de a ușura misiunea tinerelor cupluri de a se bucura de propria petrecere și de a nu deveni organizatori de evenimente, oferind acestora o gama variată de servicii în funcție de tema evenimentului.” – ne-a declarat administratorul salonului, Victor Bogdan

Cei care doresc să facă rezervări sau să afle mai multe informații despre Victoria Ballroom, pot suna la: 0745.571.944 / 0725.828.176

PUBLICITATE