Lucrările la conducta de apă închid temporar Baia Publică City Spa Piatra-Neamț

Baia Publică City Spa va fi închisă mâine, 26 martie 2024, din cauza lucrărilor de reparație la conducta magistrală de aducțiune a apei realizate de Compania Județeană Apa Serv SA. 

Baia Publică City Spa va trebui să își suspende temporar activitatea mâine, 26 martie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Închiderea se datorează unor lucrări de reparații planificate la conducta magistrală de aducțiune a apei, care sunt efectuate de Compania Județeană Apa Serv SA.

Această situație va influența funcționarea normală a Băii Publice City Spa, determinând închiderea acesteia pentru întreaga zi.

„Având în vedere lucrările de reparații la conducta magistrală de aducțiune a apei efectuate de Compania Județeană Apa Serv SA, mâine, 26.03.2024, Baia Publică City Spa nu va avea program cu publicul.

Începând de miercuri, 27.03.2024, programul va reveni la normal.

Mai multe detalii  despre tarife, program și facilitățile City Spa puteți găsi aici: https://piatraneamtcity.ro/ro/places/baia-public–city-spa – a transmis Primăria Piatra-Neamț

Reamintim că reprezentanții Companiei Județene APA SERV S.A. a anunțat că pe data de 26 martie 2024, va efectua lucrări de reparație la conducta magistrală de aducțiune a apei, ceea ce va conduce la furnizarea apei cu presiune redusă și posibile întreruperi temporare ale serviciului în intervalul orar 04:00-20:00. (vezi articol AICI)

PUBLICITATE