Probleme cu apa în Piatra-Neamț și mai multe localități (26 martie)

Compania Județeană APA SERV S.A. anunță că pe data de 26 martie 2024, va efectua lucrări de reparație la conducta magistrală de aducțiune a apei, ceea ce va conduce la furnizarea apei cu presiune redusă și posibile întreruperi temporare ale serviciului în intervalul orar 04:00-20:00.

Această situație va afecta locuitorii din comunele Gârcina, Girov, Dochia, satul Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun, precum și municipiul Piatra Neamț, cu excepția Spitalului Județean Neamț și a cartierelor Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ciuda faptului că lucrările sunt programate să se finalizeze în aceeași zi, la ora 20:00, reluarea furnizării apei cu presiune optimă în toate zonele afectate este așteptată să înceapă de la miezul nopții, din cauza necesității de încărcare a instalațiilor și reechilibrarea sistemului.

Mai jos, comunicatul Apa Serv:

Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la conducta magistrală de aducțiune a apei, programată în data de 26.03.2024, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 26.03.2024, în intervalul orar 04.00-20.00.

Vor fi afectați utilizatorii din

– Comuna Gârcina

– Comuna Girov

– Comuna Dochia

– Sat Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun

– Municipiul Piatra Neamț

Nu va fi afectat Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța.

Deși terminarea lucrărilor este estimata a se realiza în data de 26.03.2024, în jurul orei 20.00, având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 26.03.2024 începând cu ora 24.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!
Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

PUBLICITATE