Ipocrizie marca ALDE Piatra-Neamț! Vezi cu ce gogoși vin doi consilieri

Mișcările de marți, 13 iunie, din Consiliul Local Piatra-Neamț, când PMP și-a reconsiderat poziția și a votat câteva proiecte inițiate  de PNL, încep să aibă urmări. PSD își folosește „cravașa” (adică ALDE) și-i arde pe PMP-iști unde îi doare mai tare: la parcări și la cimitire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După ce liberalii au propus de două ori ieftinirea locurilor de parcare și de tot atâtea ori consilierii ALDE s-au împotrivit (vezi AICI și AICI), doi consilieri ai acestei formațiuni politice, Romulus Tihenea și Cătălin Misăilă, vin și ei cu propunerea de a reduce prețul parcărilor dar și locuri de veci gratuite pentru pensionari. Ipocrizia e acasă la ea în cazul acestor propuneri, deoarece este jenant să votezi de două ori împotrivă și apoi să vii cu proiectul liberalilor în varianta copy-paste și să ți se pară bun de data asta.
P
entru toată lumea care vrea să vadă substratul acestor propuneri, este clar că PSD arată pisica PMP-iștilor pentru trădare, atacându-i tocmai pe terenul lor. Parcările se află în curtea PMP precum și administrarea cimitirelor, prin firma deținută de familia Dulamă și administrată în ultimii ani de consilierul Ghineț.

Așadar, consilierii ALDE, bine struniți, instruiți și instigați de PSD, nu-s interesați în niciun caz de bunăstarea locuitorilor orașului ci de contre și răzbunări politice. Cam așa funcționează logica în cazul acestor partide din consiliul local. Datul la „gioale” celorlalți reprezintă activitatea principală, dovadă că și astăzi, la 3 luni de la finalizarea lucrărilor Pieței Centrale, aceiași consilieri ALDE, care se dau de ceasul morții pentru binele cetățeanului, au votat pentru a 6-a oară împotriva deschiderii acesteia. (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE