Alianța PSD+ALDE+PMP a votat ca Parking să blocheze, în continuare, locurile neocupate


În cadrul şedinţei ordinare de astăzi, 27 octombrie, a fost supus votului în plenul Consiliului Local un proiect de hotărâre prin care se cere modificarea unei anexe privind modificarea regulamentului de funcţionare a serviciului public de administrare, întreţinere şi exploatare a parcărilor de reşedinţă. Anexa preciza că Parking poate bloca autoturismele staţionate şi pe locurile necumpărate, dar aflate în proprietatea societăţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Consilierii PNL au votat pentru desființarea acestui abuz, dar proiectul a fost respins pentru că PSD+ALDE+PMP au votat împotriva proiectului. Cu alte cuvinte, alianța PSD+ALDE+PMP susține în continuare această firmă aflată pe minus ba chiar au votat ca cei care parchează pe un loc neocupat de nimeni, să poată fi, în continuare, blocați de Parking.

dsc_9341Conform consilierilor liberali, în prezent, Parking-ul este pe minus şi, cel mai probabil din nevoie de bani, având 3.000 de locuri de parcare necontractate de pietreni, a început să blocheze roţile şi să-i sancţioneze pe cei care staţionează pe un loc marcat, dar necumpărat.

„Considerăm că această prevedere este abuzivă, duce la menţinerea unei situaţii conflictuale între posesorii de autoturisme blocate pe acele parcări şi nu rezolvă în mod semnificativ mărirea gradului de ocupare a parcărilor de reşedinţă. Un exemplu în acest sens îl reprezintă foarte multe parcări aflate în zona spaţiilor comerciale sau a instituţiilor, unde conducătorii auto opresc pentru perioade scurte de timp şi nu există posibilitatea de a se efectua plata cu ora, ci sunt blocaţi şi mai apoi obligaţi să-şi facă un contract pe acel loc de parcare, deşi nu locuiesc la adresa respectivă”, se arăta în expunerea de motive a consilierilor PNL.

Vezi și Director nou la Parking. Ghiciți în ce partid este membru?

Vezi și Răspuns halucinant al SC Parking privind banii cheltuiți în ultimii ani

Vezi și 600 milioane lei vechi pe cafele, fursecuri și reclamă la SC Parking

Vezi și Petiție pentru desființarea societății Parking

Vezi și PARKING SA, o bombă cu ceas! Va plăti cineva pentru dezastrul financiar?

Vezi și Propunere din partea unui consilier local – DESFIINȚAREA SC. PARKING

Vezi și Desființarea SC Parking, luată în calcul și de Liviu Harbuz

Vezi și Bătaie de joc! Parking blochează și pe locurile libere din oraș

Vezi și Primăria Piatra-Neamț reacționează la scandalul Parking: „analizăm soluții”

Vezi și SC Parking SA, societatea condusă de activul de partid al PMP

D.M.B.
PUBLICITATE