Ionel Arsene cere anularea taxei pentru vizitatori la Spitalul Județean

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, solicită conducerii Spitalului Județean Neamț să anuleze de urgență decizia de a introduce o taxă de 10 lei pentru cei care vizitează pacienții internați în unitatea medicală.

„Sunt uimit și profund indignat de ideea introducerii taxei de 10 lei pentru vizitatorii care merg la pacienții internați la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Empatizez cu fiecare om care trebuie sa ajungă la patul unui bolnav și nu concep ca pe lângă necazul de a avea pe cineva drag în suferință, să fii nevoit să dai și bani pentru a-l vedea, pentru a-i duce ceva sau pentru a sta de vorbă!

Cer conducerii spitalului să anuleze de urgență această decizie si să elimine această taxă percepută de la aparținătorii celor internați! Este nedrept să le iei bani acestor oameni care fac un efort să ajungă la cei dragi, aflați in suferință.” – este mesajul transmis de președintele Consiliului Județean Neamț.

Reamintimă că printr-o hotărâre a Comitetului Director al spitalului, luată pe 19 aprilie, a fost introdusă o taxă de 10 lei pentru cei care doresc să viziteze pacienții. (vezi articol AICI)

PUBLICITATE