Ionel Arsene, candidat pentru un nou mandat de președinte al CJ Neamț

Ionel Arsene, candidatul la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț din partea Alianței pentru Modernizarea Neamțului 2020, și-a depus dosarul de candidatură, astăzi, 17 august, pentru a participa la alegerile de luna viitoare.

El a venit însoțit de unii dintre colegii alianței care candidează pentru un mandat de consilier județean, printre ei regăsindu-se actualii vicepreședinți ai Consiliului Județean Neamț, Laurențiu Dulamă și Ion Asaftei, semnatari ai alianței pentru modernizarea județului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Îmi doresc un nou mandat de președinte al Consiliului Județean și candidez din partea Alianței pentru Modernizarea Neamțului 2020 PSD-PPU-ALDE. După o muncă intensă desfășurată la Consiliul Județean din 2016 și până în prezent, am decis să continui activitatea în administrația județeană, pentru că mai am multe proiecte de implementat pentru dezvoltarea zonei noastre, pentru creșterea nivelului de trai al nemțenilor.” – a declarat Ionel Arsene.

Acesta a prezentat pe scurt, după depunerea candidaturii, câteva dintre realizările din mandatul lui.

Am candidat acum 4 ani cu niște planuri și azi am bucuria de a veni în fața nemțenilor privindu-i în față, pentru că m-am ținut de cuvânt cu promisiunile făcute! Le garantez că la fel voi proceda și în următorul mandat. Sunt un om al faptelor!

Astăzi port costum, dar de obicei sunt cu vestă și cască de protecție și merg pe șantiere, în teren! În momentul de față sunt în derulare proiecte în tot județul, ceea ce nu e puțin!

Am modernizat aproape toată infrastructura rutieră, inclusiv drumuri naționale care străbat ținutul nostru, am dotat spitale, școli și grădinițe, am investit în turism, în proiecte sociale și pentru crearea de locuri de muncă.” – a spus Arsene, care a anunțat și proiectul principal in următorul mandat:

Îmi doresc să găsesc noi oportunități pentru dezvoltarea județului. Primul proiect amplu din următorul mandat este viitorul spital de urgență, la Piatra-Neamț, pentru care am depășit faza întocmirii studiului de fezabilitate.

Dar lista cu noi obiective de viitor este lungă. Oferta mea electorală este vastă, vizează toate domeniile și am certitudinea că nemțenii vor vota așa cum merită fiecare candidat.

Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în acești 4 ani – colegi din Consiliul Județean, membri de partid cu care formez o echipă puternică, nemțeni care mi-au acordat votul în 2016 și, nu în ultimul rând, reprezentanților presei! Realizările mandatului meu vi se datorează în parte! Crezul meu este să pun cetățeanul pe primul loc. Cred că am reușit să mi-l îndeplinesc!“, a încheiat candidatul Alianței pentru Modernizarea Neamțului 2020, Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Tot astăzi, 17 august, și-a depus candidatura și Răzvan Cuc, susținut de către social-democrați pentru mandatul de primar al municipiului Piatra-Neamț. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE