Răzvan Cuc şi-a depus candidatura pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț

Răzvan Cuc și-a depus, astăzi, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ din partea PSD.

„Am depus candidatura pentru Primăria Municipiului Piatra-Neamț și împreună cu președintele Ionel Arsene voi face o echipă redutabilă. Alături de echipa de consilieri, vom da o nouă faţă oraşului şi vom implementa toate proiectele pe care le vom prezenta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sunt proiecte care cuprind atât infrastructura de transport, cât şi crearea de locuri de muncă, dezvoltarea turismului, dar totodată nu trecem cu vederea problemele cetăţenilor. Aici mă refer la creşe, grădiniţe, locuri de joacă, subvenţionarea preţului la gunoi cât şi la apă”, a declarat Răzvan Cuc.

Răzvan Cuc a adăugat că toate aceste lucruri vor fi posibile datorită colaborării cu preşedintele Consiliului Județean Neamţ, Ionel Arsene.

„Am convingerea că Răzvan Cuc va câştiga Primăria Piatra-Neamţ pentru că cetăţenii vor cântări foarte bine oferta electorală. Cetățenii din Piatra-Neamț își doresc progres şi performanţă la Primăria Piatra-Neamţ.

Răzvan Cuc a demonstrat prin funcțiile pe care le-a ocupat și prin proiectele pe care le-a implementat că este un bun manager şi cred că Primăria Piatra-Neamţ are nevoie de un bun manager.

Promit cetăţenilor din Piatra-Neamţ că îl voi sprijini pe Răzvan Cuc să implementeze proiecte de infrastructură, sociale, care să genereze locuri de muncă”, a declarat Ionel Arsene.

PUBLICITATE