Imagini video cu accidentul mortal din Piatra-Neamț (VIDEO)

Imagini video au apărut cu accidentul rutier din Piatra-Neamț, în care un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața.

Au apărut imagini video cu accidentul rutier de ieri, 3 iunie, în care un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața. Accidentul s-a produs pe strada Petru Movilă din Piatra-Neamț.

În video se observă cum șoferul autobuzului a efectuat o manevră de întoarcere, iar tânărul nu a mai apucat să oprească motocicleta.

Poliția Neamț a transmis că, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că un bărbat de 54 de ani din Gârcina, în timp ce efectua manevre de întoarcere a unui autobuz, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de tânărul de 19 ani. Circumstanțele exacte ale accidentului vor fi stabilite în cursul anchetei.

„Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului”, a declarat Poliția Neamț. Bărbatul de 54 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Colectivul de elevi, părinți și profesori al Liceului Particular „Aurora Ouatu” a transmis un mesaj de condoleanțe prin care și-au exprimat durerea și tristețea față de pierderea prematură a tânărului. (vezi articolul AICI)

PUBLICITATE