Doliu la un liceu din Piatra-Neamț. El este elevul care și-a pierdut viața în accidentul de astăzi

Un tânăr de 19 ani, elev în clasa a XII-a al Liceului Particular ,,Aurora Ouatu”, și-a pierdut astăzi viața în accidentul rutier din Piatra-Neamț.

Mihnea, era cunoscut pentru spiritul său generos și zâmbetul cald pe care îl oferea tuturor.

Colectivul de elevi, părinți și profesori al Liceului Particular „Aurora Ouatu” a transmis un mesaj de condoleanțe prin care și-au exprimat durerea și tristețea față de pierderea prematură a tânărului.

Cu profundă emoție, durere în suflet, colectivul de elevi, părinți și profesori al Liceului Particular ,,Aurora Ouatu” anunță plecarea prematură către cer a dragului nostru elev și coleg, DRĂGAN MIHNEA – clasa a XII-a .

Mihnea a fost și va rămâne o rază de soare atât pentru colegi, cât și pentru profesori, un suflet pur și generos, mereu pregătit să ofere un zâmbet senin. Școala noastră a avut privilegiul de a contribui la evoluția sa, iar amintirile frumoase vor rămâne veșnic în sufletele noastre.

În acest momente grele de necuprinsă tristețe, gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată, căreia îi transmitem cele mai sincere condoleanțe și multă putere. Fie ca dragostea și amintirea lui să vă însoțească mereu și să vă ofere alinare.

Ne luăm rămas-bun de la un tânăr minunat, dar spiritul lui va rămâne veșnic printre noi…
DRUM LIN CĂTRE CER, MIHNEA!

Ne vom aminti mereu de tine!
Odihnește-te în pace !” – este mesajul transmis de Liceul Aurora Ouatu

Reamintim că accidentul a avut loc astăzi, 3 iunie, în jurul orei 14:00, pe strada Petru Movilă, din Piatra-Neamț.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Gârcina, efectua manevre de întoarcere a unui autobuz, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un tânăr, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier a rezultat decesul tânărului.

Bărbatul de 54 de ani a fost testat cu aparatului etilotest rezultatul fiind negativ.” – a transmis Poliția Neamț

În autobuz nu erau pasageri.

Traficul rutier a fost blocat în zonă pentru efectuarea cercetărilor, iar polițiștii vor continua cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

PUBLICITATE