Iluminatul de sărbători va fi pornit joi, 8 decembrie, la Piatra-Neamț

Iluminatul de sărbători va fi pornit joi, 8 decembrie, la Piatra-Neamț, anunță reprezentanții primăriei.

„Tărâmul Moșului își va deschide porțile în seara de 8 decembrie, la ora 18:00, când va fi pornit și iluminatul de sărbători din Parcul Central și Curtea Domnească, dar și sutele de luminițe din Bradul de Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Foișorul din Parcul Central se va transforma în căsuța lui Moș Crăciun, unde copiii vor putea să-l întâlnească, să stea de vorbă cu el și să-i vadă pe spiriduși în acțiune, împachetând cadouri.

Moș Crăciun îi va aștepta cu câte o surpriză în fiecare zi pe cei mici de la ora 14:00, până seara târziu la ora 20:00.

Cu ajutorul spiridușilor, vom organiza ateliere, jocuri și concursuri pentru copii zilnic, iar toți participanții vor fi răsplătiți pentru spontaneitate, îndemânare și curaj.

Și pentru că decembrie este luna dorințelor, am pregătit lângă foișor Cutia cu Dorințe, unde cei mici (și cei mari) vor putea să-i lase Moșului o scrisoare.”

Anul acesta, Primăria Piatra-Neamț a întrerupt tradiția Târgului de Crăciun la Neamț organizat de Consiliul Județean și a decis să organizeze din banii pietrenilor (peste 630.000 de lei) un altfel de Târg de Crăciun, în parcul central.

Doar bradul de Crăciun va costa anul acesta, peste 220.000 de lei (aproximativ 45.000 de euro), iar butaforia (căsuțe, luminițe și figurine) va costa 226.695 de lei. (citește mai mult AICI)

Vom avea brad de Crăciun de 45.000 de euro la Piatra-Neamț

PUBLICITATE