[FOTO] Neamț: Imagini cu tânărul rănit de explozie. A coborât pe picioarele lui în fața blocului

Alexandru, tânărul de 28 de ani din Piatra-Neamț, rănit grav după explozia de miercuri, 31 octombrie, a fost operat la Iași iar în această dimineață se așteaptă transferul lui către un spital din Belgia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Alexandru lupta in aceste momente pentru viata sa. Acum a iesit din operatie. Trebuie stabilizat pentru a putea pleca spre Belgia dimineata, la ora 10:00. Operatia de la Iasi era absolut necesara. – a fost mesajul postat azi-noapte de deputatul Pavel Popescu, cel care s-a implicat exemplar în acest caz și care a fost mereu la curent cu starea tânărului.

Tânărul de 28 de ani a reuşit să iasă singur din apartamentul în care s-a produs explozia. A coborât în fața blocului iar martorii susțin că doar asta auzeai: ajutați-mă, mă ustură, mă doare, nu mai pot!

O ambulanță l-a transportat la Spitalul Județean din Piatra-Neamț, iar de aici a fost transferat la Iaşi cu o ambulanţă, după ce nu s-a găsit un loc pentru el în spitalele din Bucureşti și nici cu elicopterul nu a putut fi preluat (vezi articolul – AICI)

Atenție, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!

PUBLICITATE